Over ons

Wij bouwen aan een wereld waar mkb ondernemers kunnen genieten van hun leven. Zakelijk. Privé.​

De ActionCOACH methode is té waardevol om niet met elke ondernemer te delen ...

Graag wil ik je alles leren over de ‘Kunst van Ondernemen’. En het maakt niet uit hoe oud je bent, of waar je woont, of wat je huidige situatie is … als je wilt leren hoe je een HERO in BUSINESS wordt, wil ik er voor jou zijn.

Want net als alle ActionCOACH businesscoaches geloof ik dat er nog genoeg overvloed in de wereld is. En heb ik mij geconformeerd aan de missie van ActionCOACH dat een businesscoach voor iedere mkb ondernemer beschikbaar en bereikbaar moet zijn. Maar met 1:1 coachingprogramma’s gaat dat niet lukken.

De oplossing is een nieuwe manier van businesscoaching zoals HEROES in BUSINESS als eerste in Nederland lanceert. Super interessant omdat je niet alleen met mij, maar ook met ándere ondernemers kunt sparren en kennisdelen. Tel daarbij op de boost die een vertrouwd netwerk je kan geven om mee samen te werken of nieuwe kansen in de markt te grijpen. Ik heb geen seconde getwijfeld dat deze nieuwe manier van businesscoaching de basis moest worden van HEROES in BUSINESS.

Dus, als jij serieus bent over je dromen en doelen, dan ben ik dat ook. Want ik vind dat jouw dromen en doelen het verdienen dat die serieus genomen worden. Ze verdienen de kans om jouw focus te hebben en dat je de tijd en gelegenheid krijgt om er aan te werken.

Ik ben trots dat ik met HEROES in BUSINESS veel meer mkb ondernemers de kans kan geven om met mij als je mentor, en samen met een heleboel andere geweldige ondernemers, een nieuwe wending aan je bedrijf en je leven te geven.

Wachten is niet echt een optie. Het is tijd om mee te doen. Het is tijd om de sprong te wagen, want ik wil graag dat jij meer van jouw leven als ondernemer kunt gaan genieten!

Yolanda Reincke

Jij een HERO in BUSINESS?

ACTION HUB

BUSINESS CLUB

NETWERK APP