Waar we voor gaan

" Elk mkb bedrijf in Nederland een duurzaam succesverhaal. "

Het probleem voor mkb ondernemers?

Elke ondernemer weet dat het hebben van de juiste kennis, ervaring en relaties de essentiële basis zijn om van je bedrijf een succesverhaal te kunnen maken. Het kost alleen véél te veel moeite en tijd om die juiste kennis, ervaring en relaties te vinden ...

De meeste ondernemers zijn dat geworden omdat ze heel goed zijn in hun vakgebied. Maar om een succesverhaal van je bedrijf te maken is dat niet genoeg. Je moet veel meer petten kunnen dragen. Je moet directeur, verkoper, marketeer, producent, adviseur, boekhouder, werkgever en ga zo maar door zijn. En je moet heel veel netwerken om te voorkomen dat je klantenbestand opdroogt en om de beste businesspartners te kunnen vinden.

Het probleem is alleen dat persoonlijke ontwikkeling en actief netwerken veel tijd kost. Alleen al het vinden van de juiste opleiding of coach kost veel moeite. Alleen al het vinden van het juiste netwerk kost tijd; het aanbod is gigantisch, maar ga je zoeken op Google of Linkedin, verzand je al snel in een oneindige zoektocht die het je niet echt makkelijk maakt.

Wij vinden dat het veel te veel moeite en tijd kost om als ondernemer je kennis, ervaring en netwerk op peil te houden. Wij geloven dat dit veel makkelijker en minder tijdrovend kan!
Join us
Onze droom voor de toekomst is dat we het leven van alle ondernemers in Nederland makkelijker en beter kunnen maken. Want elke ondernemer verdient een succesverhaal.

De eerste stap is de ondernemers en bestuurders verbinden en versterken in de regio Nijmegen. Daarna gaan we verder Nederland in ...

Onze missie

In een wereld waar het succes van mkb bedrijven niet voor het oprapen ligt, willen wij het makkelijker maken voor ondernemers om elkaar 24/7 te kunnen vinden om kennis, ervaring en relaties met elkaar te delen.

Yolanda Reincke

BLIJF OP DE HOOGTE.

Stuur mij bericht als er meer bekend is ...

Hoe ben je bij Heroes in Business terecht gekomen?

Menu

Contactformulier

We nemen binnen 24 uur contact op.

Ja, ik wil graag gebeld worden.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.