BusinessRICH

Intensieve en praktische 2-daagse business bootcamp speciaal voor mkb bedrijfseigenaren met een team van 5+ FTE. En die te veel ballen in de lucht moeten houden en toe zijn aan een bedrijf dat ook zonder hen goed draait.

Business Bootcamp powered by ActionCOACH businesscoaches

Bekijk korte intro video

In 2 dagen een business chassis voor je bedrijf

Net zoals elke auto in de wereld is gebouwd op een chassis, is ook elk bedrijf gebouwd op een chassis. Als je weet hoe dat precies in elkaar steekt, kun je dat chassis inzetten om jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen.

Leer hoe je een bedrijf bouwt dat werkt zonder jou

Tijdens deze 2-daagse business bootcamp leer je de ActionCOACH methode hoe je een succesvol business model ontwikkelt en hoe je jouw bedrijf in een goed geoliede machine transformeert.

Niet goed - geld terug garantie

Deze bootcamp geeft je de know-how en de gereedschapskist met tips en hulpmiddelen voor succes. Maar als je helmaal geen waarde haalt uit deze bootcamp, krijg je jouw deelnamekosten terug.

" Wens nooit dat je leven makkelijker was ...
Wens dat jij beter was. "

Jim Rohn

BusinessRICH

Business Bootcamp

Dé kans om uit je 'Ondernemer Comfort Zone' te stappen en jouw bedrijf en leven een andere wending te geven.

De meeste bedrijfseigenaren zijn te veel bezig met werken IN hun bedrijf. Ze hebben geen tijd om zich te focussen op de strategieën waarmee ze naar een volgend niveau kunnen groeien. En dat gaat ons aan het hart. Want bedrijven die niet groeien gaan vroeg of laat ten onder … en dat willen wij voorkomen!

De BusinessRICH bootcamp geeft je de know-how en een gereedschapskist met tips en hulpmiddelen voor succes. Je zult ontdekken hoe je slimmer kunt werken, zodat je minder hoeft te werken en tegelijkertijd meer kunt verdienen. Hoe je sneller voorspelbaar kunt groeien en je bedrijf transformeert in een goed geoliede machine. 

Je gaat naar huis met de kennis wát je moet doen en de tools óm het te doen:

 1. Een functioneel, actiegericht bedrijfsplan.
 2. De beste tips om je marketingbudget op te rekken.
 3. De tools voor het aantrekken en ontwikkelen van de beste mensen voor je team.
 4. Strategieën om prijsconcurrentie te elimineren en je klantenbestand te laten groeien.
 5. De geheimen om je financiën te vereenvoudigen en je cashflow te beheren.
 6. Interessante nieuwe relaties voor de toekomst.
De ActionCOACH methode

Bouw een bedrijf dat werkt zonder jou!

Wat je leert is de ActionCOACH methode om een commercieel, winstgevend en toekomstbestendig bedrijf te bouwen dat als een goed geoliede 'machine' draait. Ook als jij er niet bij bent!

Meer weten over de ActionCOACH methode? Meld je aan voor een van onze seminars, dan krijg je alles te horen over een aanpak die al honderdduizenden mkb bedrijven over de hele wereld succesvol heeft gemaakt. En het privéleven van die ondernemers ingrijpend heeft veranderd. Beluister hun verhalen op #businessgrowthstory (YouTube).

Vergroot je Ondernemer Comfort Zone en geniet meer van je bedrijf en je leven …

Gedurende 2 dagen komt elk aspect van je bedrijfsvoering aan bod: marketing, teambuilding, bedrijfsvisie en -cultuur, strategieën voor planning en doelstellingen en nog veel meer.

Krijg meer grip op je tijd en je geld.

Ervaar jij een hoge werkdruk en/of veel stress in je leven en wil je dat dit positief verandert? Na deze bootcamp heb je inzicht in je cijfers, grip op je financiële situatie en ben je in staat om taken te delegeren, productiever te werken en meer (vrije) tijd voor jezelf te creëren.

Leer de 5-Ways formule om je winst drastisch te verhogen

Terwijl jouw concurrenten waarschijnlijk in een eindeloze cyclus zitten om te proberen de omzet te verhogen en de kosten te verlagen om meer winst te realiseren, ken jij na de bootcamp andere en veel betere manieren om je winst te vergroten.

Versterk je concurrentiepositie met voorspelbare marketingcampagnes

Stop met het verspillen van je marketing budget aan campagnes die nauwelijks iets opleveren. Na deze bootcamp heb je de tools om het gat in de markt te ontdekken en marketingcampagnes uit te rollen die meer opleveren dan ze kosten.

Breng meer structuur aan in alle processen binnen je bedrijf

In deze bootcamp leer je hoe je minder tijd hoeft te besteden aan het managen van werknemers door een paar eenvoudige oplossingen toe te passen. Oplossingen waarmee je jouw marktpositie versterkt, meer mensen bereikt en meer winst maakt met de beperkte middelen die je over het algemeen als mkb ondernemer hebt.

Word een betere leider en empower je team

Terwijl andere ondernemers hun dag voorbij zien vliegen met het blussen van allerlei brandjes en het oplossen van problemen, ken jij na deze bootcamp de 6 sleutels om een geweldig team te bouwen dat zelf alle ballen in de lucht kan houden.

Bouw een bedrijf dat werkt zonder jou.

Lijkt het je geweldig als je niet meer elke dag in je bedrijf hoeft te zijn om de tent draaiende te houden, dan is het stappenplan van ActionCOACH iets voor jou. Deze bootcamp leert jou alles over het stappenplan hoe je een bedrijf bouwt dat werkt zonder jou!

Hoe reserveer je jouw plek voor de BusinessRICH Business Bootcamp ...

STAP 1

Doe de Business Performance Scan.

Niet noodzakelijk, maar wel interessant om te kijken hoe jouw bedrijf presteert.

STAP 2

Meld je aan voor de eerstvolgende bootcamp

Vul het aanmeldformulier voor de bootcamp in op deze website. Je mag ook bellen of een e-mail sturen.

STAP 3

Je ontvangt bevestiging van je aanmelding

Per e-mail ontvang je van ons een bevestiging van je aanmelding en de details van het programma.

STAP 4

Je ontvangt het werkboek

Na ontvangst van je betaling ontvang je het werkboek om je goed te kunnen voorbereiden op de bootcamp.

STAP 5

Je komt naar de bootcamp

De bootcamp duurt 2 dagen. Als je op locatie wilt overnachten is dat mogelijk. Dit regel je zelf ...

Ja, ik wil me aanmelden voor ...

Business Bootcamp

17 & 18 maart 2023

Vertel wat over je bedrijf ...


Contactgegevens


Tenslotte ...


Join us!

17 & 18 maart 2023

DEELNAME

€ 1.995,-

VROEGE VOGELS

€ 1.195,- **

geldig t/m 2 maart 2023

BIJZONDERHEDEN

Duur: 2 dagen
Locatie: Van der Valk in Vught

** EXTRA’S VOOR VROEGE VOGELS

 1. Gratis deelname aan de GrowthCLUB (Strategie & Planning) Workshop in maart 2023 of juni 2023 (waarde € 495,-).
 2. Gratis 1:1 Strategische Sessie van 2,5 uur met één van de businesscoaches (waarde € 395,-).
 3. Gratis Boek ‘De rijkste man van Babylon’ (auteur George Samuel Clason) (waarde € 14,95).
 4. Niet goed – geld terug garantie 100%.

Geïnteresseerd, maar de datum komt niet uit?

Schrijf je in op onze wachtlijst en je ontvangt bericht als de volgende bootcamp gepland is ...

Veelgestelde vragen

We stellen geen voorwaarden, maar uit ervaring weten we dat deze bootcamp vooral interessant is voor ondernemers / bedrijfseigenaren met een bedrijf met 5+ FTE’s óf ondernemers die van plan zijn om een team te gaan bouwen.

Nee. Uit ervaring weten we dat iedereen het kan leren als je de juiste mindset hebt en de wil om te leren.

Graag willen we iedereen voldoende persoonlijke aandacht geven. Daarom is het aantal deelnemers per bootcamp beperkt tot 25 ondernemers. De setting is intiem en bestaat uit een aantal tafels met 4-5 deelnemers per tafel.

Ja. Dat kan kosteloos tot 14 dagen voor de bootcamp. Heb je al betaald, dan krijg je dat terug. Als je binnen 14 dagen voor aanvang van de bootcamp wilt annuleren, brengen we € 200,- in rekening. Als je al betaald hebt, krijg je het verschil terug.

 1. Overmaken via de bank.
 2. Een betaalverzoek via whatsapp.

 

Ja. Na ontvangst van je aanmelding voor de bootcamp ontvang je een bevestiging en factuur.

Ja, dat is zeker mogelijk. Met voordeel! Een tweede persoon uit hetzelfde bedrijf betaalt slechts 50% van het tarief. Vemeld dit bij je aanmelding!

Je mag ook altijd een kennis, vriend of vriendin meenemen. Hij of zij betaalt dan hetzelfde tarief als jij. Deze persoon moet zich wel zelf even aanmelden.

Ja, we organiseren de BusinessRICH Business Bootcamp een paar keer per jaar. Wil je weten wanneer de volgende is, schrijf je in op de wachtlijst en je ontvangt bericht of volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte!

Bij alles wat we doen geven we een niet-goed-geld-terug garantie! Dat is nog nooit gebeurd, maar stel dat jij de eerste bent, dan krijg je 100% van je deelnamekosten teruggestort.