ActionMEMBERSHIP

In onze Action Hub draait alles om het ActionMEMBERSHIP: de nieuwe manier van businesscoaching! Een unieke mix van business-educatie, -planning en -strategie in combinatie met de voordelen van netwerken en kennisdelen met andere gedreven ondernemers. 

Het ActionMEMBERSHIP programma is gebaseerd op de wereldwijd bekende ActionCOACH Business Coaching methode. Een methode waarbij je stap-voor-stap een bedrijf bouwt dat werkt zonder jou. Voor jou een unieke kans om de ladder van het ondernemerschap te beklimmen en meer van je leven als ondernemer te gaan genieten.

Elke maand komen de members een dagdeel of dag bij elkaar (in de Action Hub) en werken dan ongestoord aan de strategie, planning en ontwikkeling van hun bedrijf. Loskomen uit de waan van de dag, focussen op je toekomst en het ondernemerschap interessanter, makkelijker en leuker maken … dat is wat ActionMEMBERSHIP voor jou kan betekenen.

Word ACTION-member

Makkelijk in te stappen.

Specifieke vooropleiding is niet nodig. Wel motivatie, doorzettingsvermogen en bereid zijn om te veranderen.

Makkelijk in te plannen.

Een vast dagdeel of dag per maand.

Makkelijk terug te verdienen.

Garantie op resultaat en niet-goed-geld-terug.

Waarom ActionMEMBERSHIP?

Jouw kans om je vrijheid (terug) te krijgen en te kunnen doen wat je het liefste doet ...

Ondernemers hebben het ideale leven, want ze hebben de vrijheid om te kunnen doen wat ze willen. Toch? 

Vrijheid is een utopie

Helaas is de realiteit meestal anders. Voor veel mkb ondernemers is vrijheid een utopie. Want meer regel dan uitzondering worden ze geleefd door de waan van de dag. Veel vaker wel dan niet wordt hun dag geregeerd door alle ballen die zij in de lucht moeten houden en de brandjes die zij moeten blussen. Maar als ondernemer moet je wel doorgaan, want kon je bedrijf vroeger nog wegkomen met minder goede prestaties, producten en dienstverlening, in deze tijd is dat de nagel aan je doodskist. Het leveren van topkwaliteit is het geheim van succes in déze tijd. Uitsteken boven de rest en de beste zijn in alles wat je doet. Het beste product wint. De beste dienstverlener wint. De beste klantervaring wint. De beste personeelservaring wint.

Het probleem

Het probleem is alleen dat veel mkb bedrijven niet de beste kúnnen zijn, niet kúnnen opvallen en niet spraakmakend kúnnen worden. Want hun bedrijf is niet goed genoeg georganiseerd om dat voor elkaar te krijgen. Want hoe kom je aan (goede) klanten als je niks aan marketing doet of je marketing levert niks op? En hoe ga je jouw vaste kosten dekken, als je verkopers niet genoeg business binnenhalen? En als je personeel zich steeds vaker ziek meldt, hoe kun je dan voorkomen dat de rest van het team overwerkt raakt? En als je leveranciers hun afspraken niet nakomen, hoe hou je dan je klant tevreden? En wat zeg je tegen je klanten als je de tent moet sluiten omdat zij hun rekening veel te laat betaalden? En wat zeg je dan tegen jezelf?

Signalen voor zwaar weer

Als je ook maar iets herkent in dit verhaal, is het tijd om in beweging te komen. Want het zijn stuk voor stuk belangrijke signalen die jou vertellen dat je bedrijf in zwaar weer terecht zal komen of daar al is. En ja, je kunt nog wel harder willen werken, maar hoe groot is de impact die dat op jouw gezondheid heeft? En je vertrouwen dat het allemaal vanzelf wel goed zal komen is natuurlijk te prijzen … Maar diep in je hart weet je natuurlijk dat het zo niet werkt.

De vraag is alleen hoe je een bedrijf dat van koers is geraakt weer op de juiste koers kunt krijgen. Het antwoord vinden op die vraag is waar het ActionMEMBERSHIP programma van HEROES in BUSINESS om draait. Wij leren jou de kneepjes van de ‘Kunst van Ondernemen’. Wij helpen jou unieke en spraakmakende touch-points met je klanten, leveranciers en personeel te ontwikkelen.  Wij bieden jou een geweldige kans je ‘Ondernemer Comfort Zone’ te vergroten en de ladder van het ondernemerschap met meer succes te beklimmen. Zodat jij kunt gaan doen wat je het liefste doet …

ActionMEMBERSHIP

Onze ActionMEMBERSHIP programma’s geven jou de begeleiding die je nodig hebt in jouw zoektocht naar een goed georganiseerd bedrijf dat bestand is tegen de grillen van onze tijd. Je krijgt er de kans om je ‘Ondernemer Comfort Zone’ te vergroten en alles te leren over de ‘Kunst van Ondernemen‘. 

Professional

ZZP's & Starters
95 per maand excl. BTW
 • Focus op Marketing & Sales
 • 10x Masterclass per jaar
 • Membership Netwerk App
 • Korting op boek van de maand
 • 1x /mnd boekbespreking online

Business Premium

Bedrijfseigenaren | tot 5 FTE
750 per maand excl. BTW
 • Complete ActionCOACH methode
 • 8x Strategie dagdeel per jaar
 • 4x Planning dag per jaar
 • Membership Netwerk App
 • Boek van de maand
 • Ticket Jaarlijks BizX Congres

Business Elite

DGA's & CEO's | 5+ FTE
1200 per maand excl. BTW
 • Alles van Premium
 • 8x Mastermind-meeting per jaar
 • Business Bootcamp
 • Video introductie ondernemer
 • VIP Ticket Jaarlijks BizX Congres
 • Optioneel 1:1 coachingsessies
 • Optioneel 1:3 coachingsessies

Wat is ons geheim?

ActionMEMBERSHIP is het unieke en succesvolle businesscoaching programma van ActionCOACH. In andere delen van de wereld al een bekend fenomeen. In Nederland is HEROES in BUSINESS de eerste die dit biedt.

Onze businesscoaching programma’s bieden een vast moment en een inspirerende plek om elke maand gestructureerd AAN je bedrijf te werken. Samen met andere ondernemers zodat je elkaar kunt versterken. Onder begeleiding van businesscoach Yolanda Reincke (ActionCOACH). 

Met behulp van het beproefde en bewezen stappenplan (de ActionCOACH methode), zoom je in op alle aspecten die een bedrijf succesvol en toekomstbestendig maken. Wat er goed gaat, ga je nog meer versterken en de bottlenecks los je op. Stap voor stap krijg je de know-how en de tools om jouw bedrijf en team optimaal te (her)structureren en naar het gewenste niveau te tillen. Om alles wat beter kan en beter moet om te buigen naar een hoger niveau. Gestructureerd bouw je aan je bedrijf en ontwikkel je een solide basis om op te groeien. Met een voorspelbare marketing machine. Met systemen die chaos en stress elimineren. En met een loyaal en gemotiveerd team die van jouw ‘gewone’ bedrijf een geweldig bedrijf maken.

Wat levert het op?

En ook nog ...

Ook aansluiten in onze Action Hub?

Doe de Business Performance Scan.

De Business Performance Scan is niet verplicht, maar het geeft jou wel een goed beeld wat goed gaat in jouw bedrijf en waar je zou kunnen verbeteren.

Schrijf je in voor een Proefdag.

Jouw inschrijving plaatst je op onze wachtlijst. Je ontvangt automatisch een uitnodiging om een Proefdag bij te wonen als er plaatsen vrij zijn.

Meld je aan voor een Proefdag.

Heb je een uitnodiging ontvangen om een Proefdag bij te wonen? In die uitnodiging zit een link naar het formulier om je definitief aan te melden voor een specifieke Proefdag. Na ontvangst van je aanmelding is jouw plek definitief gereserveerd en ontvang je jouw Toegangsbewijs.

Kom kennismaken.

Je komt een halve dag proeven van de sfeer, het businesscoaching programma en alle ACTIONmembers. En als je wilt een gesprek met businesscoach Yolanda Reincke.

Word member.

Als je nog steeds enthousiast bent over alles wat je gezien en gehoord hebt en je wilt graag beginnen, formaliseren we jouw membership. Je bent nu deel van een bijzonder netwerk waar je de kans krijgt om je bedrijf en je leven een boost te geven!

Heb je nog vragen?

De ActionCOACH methode?

Aan het ActionMEMBERSHIP coaching programma ligt de beproefde en bewezen ActionCOACH methode (6-stappenplan) ten grondslag. Een methode die al over de hele wereld 10.000+ bedrijven en levens heeft veranderd. Regelmatig organiseren wij informatie seminars over deze methode. Aanmelden voor zo'n seminar doe je eenvoudig door een van de hieronder getoond data te kiezen en je aan te melden.

Online Seminar

Hoe bouw je een bedrijf waar alles klopt ...
30 januari 2023
Aanvang 15:00
Gratis
Zoom (link via de mail)
Duur 60 minuten

Online Seminar

Hoe bouw je een bedrijf waar alles klopt ...
9 februari 2023
Aanvang 12:00
Gratis
Zoom (link via de mail)
Duur 60 minuten

Online Seminar

Hoe bouw je een bedrijf waar alles klopt ...
27 maart 2023
Aanvang 16:00
Gratis
Zoom (link via de mail)
Duur 60 minuten

Jij een HERO in BUSINESS?

ACTION HUB

BUSINESS CLUB

NETWERK APP